Witamy na wdfc.pl – forum stowarzyszenia Wild Dragons Futbol Cup.

Kuba Rez / Lion FC
1. Nick - Kuba Rez
2. Nazwa Klubu - Lion FC
3. Siła ustawienia z trzema bonusami (tzw. brutto) - 3005
4. Imię - Kuba
5. Wiek - 29
6. Skąd jesteś? - Okolice Rybnika
7. Masz messengera / facebooka oraz discorda? - Messengera. Jeżeli będzie konieczność założenia Discorda - założę. 
8. Dlaczego chciałbyś dołączyć do WDFC? - Chciałbym móc korzystać z doświadczenia bardziej doświadczonych graczy i jednocześnie dodać swój wkład w rozwój WDFC. Jak się uczyć to tylko od najlepszych. 
9. Skąd dowiedziałeś się o stowarzyszeniu WDFC? - Pierwszy raz o WDFC usłyszałem dzięki gazecie klubowej, z której to widziałem ogłoszenie o naborze. Jednak dopiero kontakt z Darrosem przekonał mnie do aplikowania. Wcześniej powstrzymywały mnie obawy o zbyt niską siłę drużyny i brak odpowiedniej ilości czasu. Darros rozwiał te wątpliwości i postanowiłem aplikować do Was!
Siema Kuba!

Jako, że siła Twojego ustawienia jest niższa niż 5000 to nad Twoim podaniem pochyli się cała nasza Rada Klanu.
Już zakładam wątek odnośnie Twojej kandydatury.
O wyniku zostaniesz poinformowany i tutaj i na pw w grze.

Pozdrawiam
Prezes WDFC
Kiełpik

p.s. poprawiłem w Twoim poście czcionkę na białą Smile
Cześć!, 

dziękuję za informację. Czekam z niecierpliwością i nadzieją na pozytywną decyzję Szanownej Rady!

P.S. Sorka za czcionkę, ale miałem białą na białym tle i nie widziałem co piszę Tongue
Z ogromną przyjemnością informuje, że "szanowna" Rada Klanu pozytywnie rozpatrzyła Twoje podanie Smile

Oficjalnie zatem Cię witam w szeregach WDFC.
Zgodnie z zasadami do momentu aż osiągniesz 5000 siły brutto (z trzema bonusami) nadaję Ci rangę JUNIOR MŁODSZY
Po spełnieniu tego wymogu automatycznie awansujesz do rangi JUNIOR

Za pół roku Wiceprezes Darros podsumuje Twój okres próbny i podejmie decyzję co dalej Smile

Pozdrawiam
Prezes WDFC
Kiełpik

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości