Witamy na wdfc.pl – forum stowarzyszenia Wild Dragons Futbol Cup.

podanie
1. remas87
2. KS Drwęca NML
3. 45664.566
4. Remek
5. 37
6. Nowe Miasto Lubawskie
7. Mam messengera, facebooka i discorda
8. Rok temu powróciłem do FC, wcześniej grałem kilka lat, ale brak czasu spowodował utratę drużyny dobrze grającej w 2. lidze... Chciałbym zobaczyć jak funkcjonuje WDFC i zacząć się udzielać. Mega fajna inicjatywa z założeniem stowarzyszenia!
9. O stowarzyszeniu WDFC dowiedziałem się w sumie przez przypadek. Szukałem turnieju, do którego mógłbym dołączyć. Zobaczyłem turniej z hasłem i napisałem do Admin Schaft jak mogę dołączyć. Odpisał, że turniej jest tylko dla członków stowarzyszenia. Zapytałem więc czy mogę dołączyć i w jaki sposób. Podesłał linka do forum i założyłem konto. Potem napisał do mnie darros, że moje konto zostało aktywowane i mogę składać podanie Smile Już na wstępie podoba mi się fajna organizacja! Bardzo chętnie do Was dołączę! Smile
Witaj Remas87,

Zgodnie z naszymi zasadami decyzję o przyjęciu podejmie Rada Klanu WDFC, gdyż nie spełniasz wymogu posiadania siły grającej 11 wynoszącą 5 tys. wraz z bonusami.
O wyniku głosowania zostaniesz poinformowany niezwłocznie.
Z ogromną przyjemnością informuje, że Rada Klanu pozytywnie rozpatrzyła Twoje podanie.

Oficjalnie zatem Cię witam w szeregach WDFC.
Zgodnie z zasadami do momentu aż osiągniesz 5000 siły brutto (z trzema bonusami) nadaję Ci rangę JUNIOR MŁODSZY
Po spełnieniu tego wymogu automatycznie awansujesz do rangi JUNIOR
Za pół roku Wiceprezes Darros podsumuje Twój okres próbny i podejmie decyzję co dalej

Pozdrawiam
Prezes WDFC
Kiełpik

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości